“املا”همراه با دستکش های طبی در پایه اول خانم یحیایی

بسیاری از دانش آموزان دچار ضعف در املا نویسی هستند. زیرا کلماتی را که می‌شنوند به خوبی به خاطر نمی‌آورند. حافظه دیداری یکی‌از اصلی‌ترین مواردی است که بر پردازش بصری دانش آموز در املا نویسی تاثیر می‌گذارد. ضعف حافظه دیداری در دانش آموز ممکن است در توانایی ذخیره و بازیابی اطلاعاتی که طی فرایند املا نویسی نیاز است (برای مثال یادآوری شکل صحیح حروف هم صدایی مانند ص و ث) اختلال ایجاد کند.

در نتیجه اگر دانش آموز دارای انواع مختلفی از ضعف حافظه مانند قرینه نویسی، وارونه نویسی و عدم درک حروف هم صدا است؛ تقویت حافظه دیداری در املانویسی او موثر خواهد بود. تقویت حافظه دیداری در املا به دانش آموزان کمک می‌کند تا شکل حروفی را که قبلاً دیده‌اند؛ به سادگی به یاد آورند و در نوشتن حروف هم شکل، هم آوا و یا دارای شکل مشابه، سریع‌تر عمل کنند. همین موضوع به کودک در تند نویسی، درست نویسی و حتی خوش خط نویسی املا کمک می‌کند.

به همین منظور آموزگار محترم پایه اول یک “سرکار خانم یحیایی” ،روز شنبه 27آبان ماه 1402 از بچه ها خواستند ،دستکش های طبی و یک بار مصرف به کلاس آورده و املا خود را روی دستکش ها نوشته و کلمات را بخش می کنند و صداها را جدا و به ترتیب روی انگشتان می نویسند.

شیوه های نوین یادگیری به دانش آموزان کمک میکندکه استرس و نگرانی جایش را به بازی وخوشحالی دهد.


برچسب
امتیاز شما به این محتوای آموزشی ؟ جمع امتیاز 0/20