دانش آموزان خوب کلاس دوم چهار خانم فکور در درس علوم خود با ساعت آفتابی آشنا شدند.
در روز دوشنبه 3 بهمن ماه سال 1401 دانش آموزان توانمند کلاس دوم سرکار خانم فکور ساعت آفتابی ساختند. ساعت آفتابی وسیلهای است که زمان را با استفاده از مکان خورشید در آسمان میسنجد. معمولترین نوع ساعت آفتابی از میلهای ساخته شده است که روی صفحهای قرار دارد و ساعتهای شبانهروز روی صفحه نشانهگذاری شدهاند. وقتی مکان خورشید در آسمان عوض میشود، مکان سایهٔ میله هم روی صفحه جابهجا میشود و ساعت را نشان میدهد.
ساخت ساعت آفتابی را می توان ساخت یک نوع کاردستی علمی دانست که ضمن اینکه یکی از مباحث جغرافیایی محسوب می شود، در همان مراحل اولیه دانش آموز، را با خصوصیات و ویژگی های جغرافیای شهر خود آشنا می کند و علاوه بر سرگرمی، جنبه آموزشی نیز دارد. با ساخت کاردستی ساعت آفتابی دانش آموزان یاد می گیرند که چگونه از ابتکار و خلاقیت خود در جهت ساخت وسایل علمی و آموزشی استفاده نمایند .
وقتی مکان خورشید در آسمان عوض میشود، مکان سایهٔ میله هم روی صفحه جابهجا میشود و ساعت را نشان میدهد. دانش آموزان با کمک معلم خود ساعت آفتابی ساختند و فهمیدند این ساعت ها در زمان گذشته اهمیت زیادی داشته است . ساعت آفتابی یک وسیله کاربردی برای زمانی است که دسترسی به ساعت نداریم و می خواهیم از روی آفتاب ساعت را بفهمیم. معمول ترین نوع ساعت آفتابی از میله ای ساخته شده است که روی صفحهای قرار دارد و ساعت های شبانه روز روی صفحه نشانه گذاری شدهاند. وقتی مکان خورشید در آسمان عوض میشود، مکان سایهٔ میله هم روی صفحه جابهجا میشود و ساعت را نشان میدهد.